Rollup Cobra

Rollup Cobra

Art.nr. Rollup Cobra
Minste antall: 1 stk

Rollup Cobra er en leken og iøyefallende «rollup»/messevegg i nytenkende og elegant design! Trykk på tekstilduk som trekkes over rammen og lukkes med glidelås. Leveres komplett med trykk og bæreveske.

Rollup Cobra gir deg garantert økt oppmerksomhet, med sin unike design og utforming. Ved å benytte Rollup Kobra på din messestand sørger du for å «bryte linjene» i det ellers rette og firkantede miljøet som messer ofte er preget av.

Tekstildisplay har 30% lavere egenvekt og er enda lettere å ta med seg rundt, i bilen, fly, buss og tog. Duken er sydd som en pose med glidelås på den ene enden. Den er nærmest krøllfri og spennes opp automatisk rundt rammen når du lukker glidelåsen. Nummererte fargekoder på rammen gjør montering enkelt ved å sette sammen samme farge og nummer.

Grafisk trykk av høy kvalitet på en tekstilduk med stretch som gir stor detaljrikdom og friske farger til ditt budskap. Når du vil endre budskapet ditt kan du raskt bestille ny duk og benytte samme ramme. Enkelt og kostnadseffektivt!

Pris 4900,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Trykkmal Last ned trykkmal »
Vekt 91.5 x 228 x 70.6 cm - 5,5 kg
Prisinformasjon Alle priser er eksklusive mva.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 910,00 kr

Roll-up Basic

fr. 759,00 kr

Rollup standard (85x200 cm)

fr. 2291,00 kr

Roll-up premium

fr. 1364,00 kr

Roll-up plus

fr. 910,00 kr

Roll-up Slim

fr. 2328,00 kr

Roll-up dobbeltsidig