Iris throw

Välj Variant

Iris throw

Art.nr. 50003-Beige/grey
Minste antall: 1 stk

Vår Iris pledd - og pute kolleksjon er produsert i luksuriøs økologisk GOTS sertifisert bomull. Iris er et behagelig og dekorativt element i enhvert miljø med sin fantastisk myke bomull og det dynamiske mønsteret. De glade fargene gjør denne kolleksjonen perfekt til alle livets aspekter det være seg på den solrike terrassen eller i hagen og tilfører den helt særlige sommer følelsen.

Elvang bomullskolleksjoner er produsert i ren GOTS sertifisert økologisk bomull, hvilket gjør våre pledd og puter bløte og pustende. Produktene produseres bæredyktig i Portugal på en GOTS sertifisert fabrikk. GOTS står for "Global Organic Textile Standard". Dette er en garanti for, at våre pledd og puter er fremstilt i henhold til miljømessige og ansvarlige standarder. Våre bomullsprodukter inneholder ingen skadelige kjemikalier og den økologiske bomullen er allergivennlig.

Elvang er fair trade sertifisert på høyeste nivå hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for, at våre produkter er fremstilt under ordentlige vilkår for miljø, mennesker og dyr.

Materiale: 100% organisk bomull
Vægt: ca. 810 g
Str. 130x215 cm

Kan vaskes v/40 grader

Pris 450,00 kr

Produktfarge

Beige/grey

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Prisinformasjon Alle priser er eksklusive mva.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 111,00 kr

THORPE. Polarteppe 180 g / m²

fr. 352,00 kr

HEIDEN. Polarteppe

fr. 87,50 kr

SULENA. Polarteppe 180 g / m²

fr. 231,00 kr

DYLEAF. Polarteppe 240 g / m²

fr. 219,00 kr

RILEY. Polarteppe 180 g / m²

fr. 251,00 kr

FLEECE. Polarteppe 160 g / m²